طرز تهیه کیک تر برشی
کیک تر برشی یکی از انواع کیک های پایه است با طعمی عالی که بسیار مناسب برای مهمانی و تولد می باشد. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک تر برشی :
- زرده تخم مرغ ۴ عدد + ۱ تخم مرغ کامل
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- ارد سفید ۱۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم
- شیر ۵۰ میل
- روغن ۵۰ میل
- شکر ۶۰ گرم ( ۵۰ گرم به سفیده اضافه شود باقیمانده به زرده ها )
- وانیل نصف قاشق چایخوری

کیک تر برشی
طرز تهیه کیک تر برشی :
برای درست کردن کیک تر برشی ابتدا سفیده ها را با هم زن برقی بزنید تا کف کند. سپس طی ۳ مرحله شکر اضافه کرده تا سفیده فرم بگیرد و از ظرف نریزد ، حالا زرده ها را با باقی شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشود .یک سوم سفیده را به زرده ها اضافه نمایید هم بزنید یکدست که شد مایه را به کل سفیده ها اضافه کرده هم بزنید تا مخلوطی یکدست بشود. بعد آرد و نشاسته را روی مواد الک کنید هم بزنید حالا شیر و روغن مخلوط نمایید . ۵ تا ۶ قاشق از مواد به مخلوط شیر و روغن اضافه نمایید هم بزنید تا یکدست بشود بعد به کل مواد اضافه کنید . در آخر مایه کیک را در سینی که کاغذ روغنی گذاشته و چرب نمودید بریزید چندبار به سطح میز بزنید تا حباب ها خارج شود در فر گرم با درجه ۱۹۰ بمدت ۱۵ دقیقه بپزید .
پس از پخت پارچه بندازید تا کامل سرد شود . بعد کیک را دو قسمت نموده خامه کشی نمایید و بدلخواه تزیین کنید .
امیدوارم کیک تر برشی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.