طرز تهیه کیک حلوا ویژه ماه رمضان
کیک حلوا کیکی بسیار خوشمزه و لطیف هست . این کیک بافت خیلی خوبی دارد و حلوای روی کیک هم حلوای زعفرانی هست . این کیک حلوا را می توانید برای ماه رمضان براحتی درست کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک حلوا:
تخم مرغ سه عدد
شیر ولرم یک لیوان
آرد دو لیوان
شکر دو سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرصاف
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
حلوای زعفرانی یا هر حلوای دلخواه به مقدار لازم

کیک حلوا
طرز تهیه کیک حلوا :
برای درست کردن کیک حلوا ابتدا کیک آن را درست می کنیم.به این منظور زرده و سفیده ۳ عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید ،سفیده ها را با دور تند همزن زده به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور را کم کم اضافه نمایید (می توانید شکر را نصف لیوان بریزید ولی شیرینی کیک و حلوا با همین میزان شکر به نظر من کاملا اندازه است ،دیگر بستگی به ذائقه خودتان دارد) خوب هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و با برگرداندن ظرف نریزد ، زرده ها را با بقیه شکر، وانیل و به دلخواه کمی پودر هل (اگر دوست داشتید) خوب بزنید تا کرم رنگ و حجیم گردد. سپس شیر ولرم و روغن مایع را اضافه نمایید. کمی هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کرده و در نهایت مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه کنید، و در حد یکنواخت شدن مایه کیک آن را یکدست نمایید.
مایه کیک را درون قالب ۳۰×۲۰ کاغذ روغنی انداخته بریزید. سطح کیک را صاف کنید و در فر از پیش گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه ای بپزید ،پخت کیک را چک کنید که کیک تان بیش از حد خشک نشود.
سپس کیک را از فر خارج کرده بگذارید کامل سرد شود بعد آن را گردانید و کاغذ روغنی را جدا نمایید و دوباره درون همان قالب قرار بدهید،البته برای راحتی کار می توانید داخل قالب مجددا کاغذ روغنی یا سلفون پهن نمایید که تا لبه های قالب بالا آمده باشد تا موقع خارج کردن کیک حلوا از قالب راحت باشید.به این ترتیب کیک آماده می شود.
اگر کیک را یک روز قبل درست کنید و زمانی که کاملا خنک شد رویش سلفون کشیده و بگذارید بماند که به این صورت بافت کیک نرمتر و بهتر می شود بنابر این می توانید از قبل کیک را آماده کنید و کنار بگذارید.
این کیک بافت نرم و لطیفی دارد اما اگر خواستید کیک حلوا را قالب بزنید زرده و سفیده تخم مرغ را موقع درست کردن کیک از هم جدا نکنید و با همزن، هم بزنید به این طریق بافت کیک کمی منسجم تر می شود و پف کیک کمتر و برای قالب زدن مناسب تر می شود،
حالا با کمی شربت یا همان شهد حلوا (شهد سرد) روی کیک سرد شده را مرطوب و چسبناک نمایید و حلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هرکدام که راحتتر هستید) و حلوا را خوب صاف و یکدست کنید. باید حلوا گرم باشد (البته نه آنقدر داغ که کیک را خمیر کند و نه آنقدر سرد که پهن نشود کرد.)
حالا با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب نمایید و به دلخواه طرح بیاندازید، بعد آن را سلفون کشیده حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیرد و منسجم بشود. بعد از یخچال بیرون آورید و کیک را درون قالب برش بزنید البته می توانید از قالب خارج نمایید بعد برش بدهید.
در اینجا حلوای روی کیک حلوای زعفرانی هست که با آرد سبوس دار تهیه شده و آرد را خوب تفت دادم و کمی تیره تر درست کردم اگر خواستید رنگش روشن باشد با آرد قنادی درست کنید یا آرد را کمتر تفت بدهید.(توصیه می کنم با آرد سبوس دار حلوا درست کنید چون خیلی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود.)
امیدوارم کیک حلوا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
Review Overview