طرز تهیه کیک خیس کارامل
کیک خیس کارامل بسیار خوشمزه است و بافتی نرم و طعمی عالی دارد. اگر دنبال طعمی متفاوت برای کیک می باشید حتما این دستور را امتحان نمایید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید. امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک خیس کارامل :
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف قاشق چایخوردی
آرد يك و نيم پيمانه
بیكينگ پودر يك قاشق غذاخوری

کیک خیس کارامل
طرز تهيه کیک خیس کارامل :
برای درست کردن کیک خیس کارامل اول شكر،شير و روغن مايع را باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)بعد پودر كارامل را اضافه نموده و يك دقيقه ي ديگر مي زنيم،حالا از اين مواد براي روي كيك که سس كارامل می شود يك پيمانه برداشته و كنار مي گذاريم .
بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه مي كنيم و بعد از ريختن هر تخم مرغ خوب هم مي زنيم،در آخر وانيل را با آخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط مي نماییم،حالا آرد و بیكينگ پودر را كه سه بار الك نموديم اضافه و با ليسك هم مي زنيم و مايه كيك را درون قالب چرب شده مي ريزيم در فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه قرار می دهیم. پس از پخت اجازه مي دهيم کمی.گرم رو به خنك گردد . بعد از قالب خارج نموده و برش مي زنيم و يك پيمانه سس كارامل را كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك مي ريزيم تا به خوردش برود . به این ترتیب كيك مان آماده سرو می شود.
امیدوارم کیک خیس کارامل را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.