طرز تهیه کیک روسی
کیک روسی که به Russian Tea Cake معروف هست یک شیرینی خوشمزه است و طرز تهیه پیچیده ای هم ندارد ، امتحانش کنید.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم:
1 پیمانه کره
نصف پیمانه پودر قند
2 و 1/4 پیمانه آرد
3/4 پیمانه گردو خرد شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری وانیل
1/3پیمانه پودر قند برای تزیین

کیک روسی
طرز تهیه:
برای درست کردن این شیرینی ابتدا کره را با پودر قند با همزن خوب میزنیم .بعدآرد را میافزاییم کمی مخلوط می کنیم .سپس گردو خرد شده را اضافه می کنیم.مواد را کمی با هم مخلوط می کنیم.اکنون نمک و وانیل را اضافه می کنیم .کمی خمیر را ورز می دهیم بعد روی خمیر سلفون می کشیم و در یخچال مدتی استراحت می دهیم .بعد استراحت خمیر آن را به توپ های کوچک تبدیل می کنیم. بعد آنها را در فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.بعد از سرد شدن شیرینی روی آنها پودر قند می پاشیم.
امیدوارم کیک روسی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.