طرز تهیه کیک سمولینا مارمالادی
کیک سمولینا مارمالادی از کیک های بسیار خوشمزه هست که علاوه بر طعم بینظیرش خیلی آسان نیز درست می شود. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک سمولینا مارمالادی :
- آردسفید سمولینا ۱ لیوان
- آردسفید ½ لیوان
- روغن مایع ½ کیک سمولینا مارمالادی لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد درشت
- شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین می شود)
- بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چایخوری معادل ۷.۵ گرم
- آب جوش ½ لیوان
- وانیل نصف قاشق چایخوری

کیک سمولینا مارمالادی
طرز تهیه کیک سمولینا مارمالادی :
برای درست کردن کیک سمولینا مارمالادی ابتدا تخم مرغ و همچنین شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه نمایید کمی هم بزنید .سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی آارد و بیکینگ پودر اضافه نمایید .در آخر آب جوش را کم کم بریزید .
بعد کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بگذارید و چرب نمایید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل نمایید .پس از سرد شدن کامل کناره ها را ببرید از وسط کیک دو قسمت کرده با شیر مرطوب نمایید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تان بریزید ، برش زده و پودر قند بپاشید .
نکته:
اینجا از مارمالاد زردآلو خانگی استفاده شده است .
امیدوارم کیک سمولینا مارمالادی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.