طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم کاسترد
کیک شکلاتی با کرم کاسترد یکی از محبوب ترین انواع کیک در همه جای دنیا است. کرم کاسترد طعمی بینظیر به کیک می دهد و طرز تهیه آن بسیار آسان است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی با کرم کاسترد :
تخم مرغ ۵عدد
شکر دو لیوان
شیر ولرم یک لیوان
روغن مایع یک لیوان سرخالی
آرد دو لیوان و یک چهارم لیوان
پودر کاکائو سه چهارم لیوان (اگر میخوایید مثل کیک من حسابی تیره باشه)
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
(لیوان اندازه گیری،لیوان فرانسوی هست)

کیک شکلاتی با کرم کاسترد
طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم کاسترد :
برای درست کردن کیک شکلاتی با کرم کاسترد تخم مرغ را با شكر بمدت (٥ )دقيقه خوب هم می زنیم. بعد آردو پودرکاکائو و (يك قاشق غذاخوری بیكينگ پودر) الك شده را به مواد اضافه نموده و خوب مخلوط ميكنيم، بعد يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع را با هم مخلوط نموده
و به مواد اضافه مي كنيم.
سپس مواد كيك را داخل قالب چرب شده ريخته،بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميدهيم.
(نکته ی کیک اینجا است که شیر و روغن درآخرین مرحله اضافه می شود.
اندازه ی قالب هم نسبتا بزرگ هست)
پس از پخت کیک و سرد شدن آن کیک رو یک برش نازک می زنیم و برمیداریم قسمت بعدی و اصلی را با قاشق کوچک خالی می نماییم
.سپس قسمت خالی را با کرم کاسترد و توت فرنگی یا موز پر می کنیم و لایه آخری کیک را میگذاریم روی مواد و توی یخچال می گذاریم تا حسابی خنک بشود و کرم کاسترد خودش را بگیرد.
برای درست کردن کرم کاستارد به ازای هر یک لیوان شیر سرد،دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد و قاشق غذاخوری شکر نیازهست. بعد همه مواد را می گذاریم روی شعله ،وقتی به غلظت فرنی رسید اماده است.روی مواد را با سلفون می پوشانیم تا خنک بشود
بعد آماده استفاده است.
امیدوارم کیک شکلاتی با کرم کاسترد را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.