طرز تهیه کیک مرطوب نارگیلی
کیک مرطوب نارگیلی از آن دست کیکهای نرم و شیرینی می باشد که طعمی فوقالعاده دارد و برای مهمانی ها و عصرانه بسیار مناسب است. این کیک براحتی تهیه می شود.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک مرطوب نارگیلی :
کره 180 گرم
شکر 200 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد
آرد 300 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 90 گرم
ماست 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه شربت کیک مرطوب نارگیلی :
شکر 165 گرم
آب 150 میلیلیتر (حدود دو سوم پیمانه)

کیک مرطوب نارگیلی
طرز تهیه کیک مرطوب نارگیلی :
برای درست کردن کیک مرطوب نارگیلی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید و قالب میان تهی عمیق را به قطر 21 سانتیمتر چرب و آرد پاشی کنید. آنگاه کره، شکر، پوست لیمو و وانیلین را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست گردد.
بعد تخممرغها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط نمایید. بعد مخلوط آرد، بیکینگپودر و نارگیل را همراه با ماست و شیر، در دو نوبت درون مایه بریزید و مخلوط کنید.
سپس مایه فراهم نموده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید. وقتی که کیک پخت و رویش طلائی رنگ گشت ، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا نمایید و روی پنجره سیمی قرار دهید.
بعد کیک قرار گرفته بر روی پنجره را روی سینی بگذارید و شربت گرم را روی کیک بریزید و صبر نمایید تا کیک کاملا خنک گردد. حالا کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و آن را با پرکهای نارگیل تازه و میوه تزیین کنید.
طرز تهیه شربت:
برای درست کردن شربت شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل گردد. بعد شربت را به مدت تقریبی ده دقیقه بجوشانید سپس آنرا از روی حرارت بردارید.
امیدوارم کیک مرطوب نارگیلی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.