طرز تهیه کیک موکای پنیری
کیک موکای پنیری کیکی خوشمزه و ساده است و درست کردن آن را به عاشقان شکلات و موکا پیشنهاد می کنیم. برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع کیک ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک موکای پنیری :
- پنیر ماسکارپونه یک بسته
- آرد دو و نیم لیوان
- پودر کاکائو نیم لیوان
- نسکافه دو قاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشود
- شیر نیم لیوان
- تخم مرغ 4 عدد
- بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
- وانیل یک سوم قاشق چایخوری
- شکر یک و نیم لیوان
- روغن مایع نیم لیوان
- نمک نوک قاشق چایخوری

کیک موکای پنیری
طرز تهیه کیک موکای پنیری :
برای درست کردن کیک موکای پنیری ابتدا آرد و پودر کاکائو و نمک و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل دو دقیقه بزنید تا پفدار و کرم رنگ بشوند.
بعد روغن و نسکافه را اضافه نمایید
حالا پنیر را داخلش بریزید و با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست بشود و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشد. بعد شیر را اضافه نمایید و آرد را کم کم داخل موادتان بریزید و با لیسک فولد کنید.
سپس داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردید بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزید(چون دمای فرها متفاوت هست…امکان دارد زمان پخت کمتر یا بیشتر بشود)
بعد با خلال دندان چک کنید و ببینید کیک پخته است یا نه . سپس بعد از سرد شده آن را تزیین کرده سرو کنید.
نکته :
می توانید کیک را برش دهید و در لایه میانی کرم شکلاتی یا گاناش بریزید
امیدوارم کیک موکای پنیری را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.