شماره تماس:09122141469
Image ads
ads 2
آخرین دستورات آشپزی

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

2 Comments

  1. 1

    ساناز

    بانوی بزرگوار نخست این که قیقناق(خ) یا تلفظ‌های دیگه مختص یا متعلق به تبریزنیست
    دوم‌این‌که‌اصالتا‌این‌غذای‌خوشمزه‌زمانی‌های‌دورکه‌بیکینگ‌پودرنبود با‌چی‌درست‌میشد؟!!
    سوم‌این‌که‌‌درهمان‌دوره‌های‌قدیم‌که‌وانیل‌نبودباچی‌درست‌میشد؟!!
    ضمن‌تشکرازاموزشی‌که‌دادید
    امااصالت‌این‌شیرینی‌یادسربه‌موادشه
    اگه‌نه‌من‌که‌تاحالااشپزی‌نکردم‌هم‌میتونم‌این‌روطبخ‌واماده‌کنم
    جای‌تشکرداره‌اگراین‌غذای‌اصیل‌روبه‌سبک‌پخت‌اصیلش‌ارایه‌کنید

    پاسخ دادن
    1. 1.1

      خانم سوسن ملکی

      عزیزم قیقاناخ یا قیقناق از دسر شیرینی های سنتی تبریز هست و یکی از اجزای جدا نشدنی سفره های سنتی و مجلسی شان هست . در قدیم هم بجای بیکینگ پودر از ماست و بجای وانیل از گلاب استفاده می کردن ولی امروزه به اون وانیل و بیکینگ پودر هم میزنن اگرچه میشه هم نزد .در آذربایجان به این دسر قیقاناخ و در جاهای دیگه کشور عزیزمون خاگینه میگن
      ممنون از توجه تون منتظر نظراتون هستم.

      پاسخ دادن

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 2 =

کلیه حقوق طراحی و محتوا تیم طراحی لحظه وب می باشد.09122141469